U bent hier

Hoe maak je een begroting?

Tijdens je studententijd komen er opeens allemaal kosten op je bord te liggen. Hoe zet je al deze kosten op een rij en houd je het overzichtelijk voor jezelf? Wij leggen het uit!

Tips voor het kopen van een nieuwe laptop

Een laptop is onmisbaar tijdens je studie, maar waar moet je nu op letten bij de aanschaf van een nieuwe laptop? En waar vind je laptops met studentenkortingen? Wij zochten het voor je uit en hebben een aantal goede deals voor je met wel 20% korting op laptops.

Gezamenlijke of huisrekening openen

Als je op kamers gaat, of gaat samenwonen, komen er veel vaste lasten bij. Uitgaven zoals huur en de boodschappen ga je waarschijnlijk delen met je huisgenoten. Maar hoe doe je dit nou het gemakkelijkst? Open een gezamenlijke rekening!

Sparen

Je hebt spaarders en je hebt niet-spaarders, vind jij het nou ook lastig om te sparen? Of juist niet? Dan lees je hier handige tips om een leuk bedrag bij elkaar te sparen!

Alles over beleggen tijdens je studententijd

Ook als student kun je succesvol beleggen. Als je dit goed doet, kun je wat extra centjes bijverdienen. Dus heb je wat geld over om te beleggen? Check dan hier hoe je dit het best kunt doen.