← Terug naar overzicht

De leukste Halloween feestjes in Amsterdam!

Het is bijna Halloween, tijd voor griezelige maskers, kostuums en pompoenen. Zelf vind ik de herfst en vooral Halloween erg leuk en ik vind het dan ook jammer dat er in Nederland niet heel erg veel aangedaan wordt. Om die reden ga ik zelf altijd op zoek naar de leukste activiteiten en gelukkig zijn die zeker te vinden in Amsterdam. Ik heb de leukste feestjes rondom Halloween natuurlijk voor jullie op een rijtje gezet. Lees snel verder!

Vrijdag is NYX: Spooky, Spooky! (Halloween)

Op vrijdagavond 26 oktober is het tijd voor Vrijdag is Nyx: Spooky, Spooky! Wat je deze avond met Vrijdag is Nyx: Halloween in ieder geval kan verwachten is gevaarlijk freakyscary spiced en horrorribly creepy. Club Nyx verwelkomt de fantasten en creeps deze avond met open armen. Kijk snel op de Facebook pagina voor tickets!

Amsterdam Halloween 2019 – A JAPANESE HORROR STORY

In de Westerunie is het op zaterdagavond 27 oktober tijd voor Amsterdam Halloween 2019 – A JAPANESE HORROR STORY. Dit jaar vindt het grootste Halloweenfeest van Amsterdam voor de 11e keer plaats in de Westergasfabriek. Voor de 11e editie nodigden ze de Japanse kwaadaardige Kuchisake Onna uit, bekend als "The Slit-Mouthed Woman". Sinds het jaar 1200 zwerft ze door de straten van Japan, op zoek naar haar vijanden. Ze is een van de grootste angsten onder degenen die in Japan wonen en zal tijdens Halloween in Amsterdam rondhangen.

Festival of the Dead

Tevens vindt op 27 oktober ook Festival of The Dead plaats in The Box. Deze keer is de Box gastheer van het grootste Halloweenfeest van Europa. Geïnspireerd door Mexico's Day of the Dead-festival, kom je op dit feest enge circusacts, acrobaten, artiesten en een groot aantal personages tegen, die jou met horror injecteren in deze gedenkwaardige nacht van goddeloos plezier.

Welk Halloween feestje ga jij bezoeken?

 

Meer studentennieuws

Brechtje's baksels
Abonneren op