← Terug naar overzicht

3x goedkoper uiteten in Den Haag

Uiteten gaan is natuurlijk hartstikke leuk en gezellig. Helaas zit er vaak ook een flink prijskaartje aan. Lees mee en ontdek hoe in met deze 3 trucjes dubbel zo vaak uiteten kunt gaan als voorheen!

The Fork

The Fork is een website (er is ook een app!) waarop je kunt reserveren bij restaurants door heel Nederland. Het leuke van The Fork is dat ze altijd enorm voordelige acties hebben. Veel van de restaurants die op de website staan hebben de actie dat reserveren via The Fork voor 30% korting op het eten geeft. Maar dat is niet alles, veel restaurants bieden maar liefst 50% korting! Dit is natuurlijk exclusief drankjes, maar schaaft toch een flink bedrag van elke rekening af. Veel bekende restaurants doen mee, van hele dure tot restaurants die zonder korting al goed betaalbaar zijn. Mijn favo nacho restaurant Havana doet ook mee. Voortaan kan ik dus dubbel zoveel porties bestellen voor dezelfde prijs 😉 Je kunt zien welke restaurants nog meer meedoen en reserveren via de website van The Fork. Ook kun je reserveren via de app. Extra voordeel is dat je hiermee bij elke reservering meer Yums krijgt. Yums zijn een soort loyaliteitspunten en bij 1000 Yums krijg je ook nog eens €20,- korting op deelnemende restaurants. Ik zou zeker eens langsgaan.

Social Deal

Het doel van Social Deal is je laten kennismaken met onbekende restaurants en locaties. Bij Social Deal krijg je dagelijks of wekelijks een mailtje met allerlei leuke bedrijven bij jou in de buurt om uit te proberen. Het  leuke is dat je hier voor een prikkie bijvoorbeeld all you can eat vouchers kunt kopen, en meteen ook een leuke nieuwe activiteit om te proberen zoals bijvoorbeeld een VR Escape Room. Het is een geschikte optie dus voor een date night of een avondje uit met je vriendengroep. Ook handig: je kunt vouchers kopen en hoeft dan niet meteen een datum te reserveren. De vouchers zijn vaak een tijdje geldig. Dit verschilt per voucher dus wel goed op letten.

Als je voor een kleine prijs eens nieuwe dingen wil proberen is dit zeker iets voor jou! Bekijk het aanbod op de website van Social Deal.

De Restaurantkaart

De Restaurantkaart is het meest geschikt voor wie graag regelmatig uit eten gaat bij wat duurdere restaurants, maar dit voordeliger wil kunnen doen. Met de restaurant kaart kun je namelijk bij de prijzigere restaurants van Den Haag aanschuiven voor de helft van de prijs. De restaurantkaart zelf is €6,99 per maand maar daarmee kan je onbeperkt altijd met 50% korting bij deelnemende restaurants lunchen of dineren. Zo kan een rekening van over de €100,- ineens veranderen in een veel behapbaar bedragje. Dit is niet de meest voordelige van de lijst als het gaat om harde bedragen, maar zeker de moeite waard als je wat meer luxe in je leven wilt brengen zonder elke maand je stufi lening te moeten verhogen. De eerste maand kun je het gratis proberen, dus ook als je een leuke tinder date wilt in wilt palmen met dure etentjes kun je er handig gebruik van maken 😉. Bekijk op de website van de restaurantkaart welke deelnemende restaurants zich in Den Haag bevinden of kijk eens op de app.

Heb je door het lezen van deze blog trek gekregen, maar heb je geen zin om de deur uit te gaan? Lees de blog van Christie over gezond en lekker eten bestellen in Den Haag!

Meer studentennieuws

Brechtje's baksels
Abonneren op