U bent hier

Ontdek Tilburg: culturele hotspots

Ben je het eeuwige stappen en borrelen een beetje beu en wil je Tilburg eens op een andere manier leren kennen? Kijk dan verder dan de Korte Heuvel lang is en ontdek deze culturele hotspots in Tilburg!

Uitgaan in Rotterdam

Een feestje bouwen, dat kunnen we wel in Rotterdam! Er zijn genoeg spots waar je terecht kunt om een avond te stappen in deze stad. Om de keuze wat overzichtelijker te maken, vind je hier een day-to-day overzicht met leuke clubs en kroegen.

Uitgaan in Enschede

Enschede is een echte studentenstad, dus er is altijd wel wat te beleven! Als insider kennen wij natuurlijk de leukste uitgaansplekken van Enschede. Wij hebben ze in een handig day-to-day overzicht geplaatst. Zo weet je waar je elke dag van de week jouw onvergetelijke stapavond kunt beleven. In de stad kun je terecht in gezellige bruine cafés, zijn er eindeloos veel opties wat betreft feestcafés én ga je uit je dak bij de beste livemuziek in town!

Uitgaan in Breda

Breda is een echte studentenstad, dus er is altijd wel wat te beleven! Als insider kennen wij natuurlijk de leukste uitgaansplekken van Breda. In deze Brabantse stad is elke dag van de week wel wat te beleven. Van feesten alsof het carnaval is, tot livemuziek en dansen tot in de late uurtjes in de vetste clubs. Wij hebben ze in een handig weekoverzicht geplaatst. Zo weet je waar je elke dag van de week terecht kunt voor een goed feestje. Let's go!

Uitgaan in Den Bosch

Den Bosch is een echte studentenstad, dus er is altijd wel wat te beleven! Als insider kennen wij natuurlijk de leukste uitgaansplekken van Den Bosch. Wij hebben ze in een handig weekoverzicht geplaatst. Zo weet je waar je elke dag van de week jouw onvergetelijke stapavond kunt beleven. Van maandag t/m woensdag kun je er niet stappen zoals in het weekend, máár er is voldoende om je goed mee te vermaken, no worries! ;-)

Uitgaan in Den Haag

Wil je stappen in Den Haag? Als insider kennen wij natuurlijk de leukste uitgaansplekken van Den Haag. Wij hebben ze in een handig weekoverzicht geplaatst. Zo weet je waar het elke avond van de week helemaal losgaat in Den Haag!

Uitgaan in Maastricht

Maastricht is een echte studentenstad, dus er is altijd wel wat te beleven! Als insider kennen wij natuurlijk de leukste uitgaansplekken van Maastricht. Wij hebben ze in een handig weekoverzicht geplaatst. Zo weet je waar je elke dag van de week jouw onvergetelijke stapavond kunt beleven!